Followers

Sunday, 2 January 2011

.: happy 2nd anniversary:.

anniversary apa??? my wed?? bukan...

2 tahun yang lepas pada tarikh ni dah waktu yg sama aku menaip my first entry kat blog aku ni.....

hari ni genap 2 tahun usia blog aku ni.... kejap je, pejam celik pejam celik dah 2 tahun... tu pun kejap aku ada kejap aku ilang... lately baru la menampakkan batang idung balik di blog aku ni haaa....

HAPPY BIRTHDAY TO MY BLOG....HUGSS



nama jer dah 2 tahun tp sblm ni tak active sgt pun baru jer start balik....

2 comments:

Cik Ila said...

singgah sini follow blog sis..
hepi anniversary kpd blog..:)

yatt said...

illa : thanks illa.. i followed yours too :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...