Followers

Friday, 7 January 2011

.: korank tak boring ke ngan Facebook:.



aku dah naik muak dah bila bukak FB tak de pe pun nak tgk.... just comment2 cm tu skit2 je tu pun kalau ada benda yg menarik... ataupun ada org comment kat aku dulu... nak tulis status pun cm tak de mood jer...

pendek katanya mcm nak deactivate jer account FB tu tp memandangkan kat situ la aku jumpa balik kwn2 tadika, sek. rendah, sek. agama (bila masa plak aku sek.agama), sek menengah, Uitm, segala jenis kawan la senang citer.... which is good larr kan... tp aku tetap gak dah bosan ngan FB.... 

tolong larr cerdik pandai cendiakiawan ni sila la cipta something yg baru.... haiihhhh


11 comments:

NM02 said...

saya pun seakan jemu dengan muka buku ni. tapi kekadang ianya bagi info yang sangat berguna.

skang ni jarang2 dah buka fb. kalu dah betul2 buhsan, baru le ada rasa nak bukak.

jom main galah panjang nak

yatt said...

NM02 : hahaha... kan tu la bukak sbb leh connect ngan kwn2 lama jer... the rest sume dah borink dah... :-) leh gak main galah panjang lama tak main rinduuu huhuhu

SANDRA AZWAN said...

Hello....Thanks for following my blog. ;-)

Fairus Bin Mamat said...

Saya pon sama.. Cuma ping entry je kat FB.. Bukak sekali sekala je FB ni.. Dah malas.. Lebih baik layan blog.. :)

Mr. and Mrs. Mizan said...

hahahaaa...
aku pun dah boring dgn fb...rase cam dh xde apa yg best...dulu slalu gak updet, skrg nak updet pun dh mls.. hehe

Fairus Bin Mamat said...

Sory lari tajuk. Sebagai menghargai awak sebagai folower saya yang ke-100, saya berbesar hati untuk memberikan awak satu cenderahati. Saya tak laksanakan kuiz, sebaliknya hanya kebetulan untuk menghargai awak sebagai folower saya yang ke -100. Bolehlah kiranya berikan nama dan alamat awak ke email saya fairusmamat@yahoo.co.uk

DaZzlingLilLy said...

i pun kekadang boring yatt..sekadar bukak tgk2 gitu jer...

aizasahree said...

betul3... salah...

yatt said...

sandra azwan: welcome :-)
fairus mamat : thanks ya...tu la jarang dah bukak FB
jaja : kan?? dengar kata dah tak de FB start Mac yeke?? huhu
lily : biasa la i ni plak, cpt jemu tmbh lagi tak de apa yg berubah asyik cm tu jer FB tu... hihihi
aizasahree : thanks following my blog... i'll follow yours too...

Miecyber said...

Tak bestlah layan FB

Jepun Vs Melayu

yatt said...

miecyber : kita layan blog lg best kan.. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...