Followers

Wednesday, 12 January 2011

.:honeymoon sekejap kat pangkor- part 2:.

pagi tu sampai2 kitorang dah booking snorkeling dlm kul 3.30 cm tu...petang tu lepas kitorang pusing2 satu pulau naik moto kitorang terus siap2 utk pegi snorkeling...sorang RM20 naik boat kecik jer, berdua tak campur org lain....RM20 tu termasuk dia bawak pusing2 skit kat area-area pulau tu...
















boleh lar snorkeling kat sini, tak de lar bnyk mana ikan nyer pun tp ada gak la nmpk nemo sekor dua....


balik dari snorkeling tu kitorang terus terjah swimming pool hotel... mandi sekejap jer pun tgkp2 gmbr terus balik bilik zzzzzzzz.....
 










 



 



bangun dari tido cpt2 siap pegi makan malam nak tgk AJL punya pasal.... kitorang dinner kat tepi pantai tu jer pun.. ada kedai2 seafood.... seafood kat sini agak murah gak larr...


kitorang ambik ikan ni buat bakar... ikan Daun Baru aku ngan hubby pun tak penah dengar so kitorang try larrr.... sedap... harga siap masak RM25



dan lala ni sepinggan siap masak RM10 


murah kan?? lala tu banyak oooo.... n isi dia manis n fresh sgt....lepas makan terus balik bilik tgk AJL yg agak mengecewakan... huhuhu



3 comments:

DaZzlingLilLy said...

bestnya dapat gi pangkor...i ni bertahun dah tak pernah jejak pangkor...murah kan dia charge bawak u gi snorkeling tu

yatt said...

haah murah.. mmg la murah lily bukan jauh mana pun snorkeling nyer pulau tu pun nmpk je dari tepi pantai... huhu

Miecyber said...

Nice trip...D


Karikatur

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...