Followers

Thursday, 6 January 2011

.:hari semangat berbaju batik:.

Tajuk adalah tak de kena mengena ngan entry.... huhuh


arini dengan semangat berbaju batik ke opis, pagi2 buta ajak aby lalu drive thru dah lama tak makan Mc'D breakfast.... mmmm alhamdullilah kenyang pagi ni hubby belanja...


ni plak citer sblm pegi keje tadi smpt gak  menolong MIL tutupkan bekas2 kek dia yg bersusun tak henggat kat atas meja dapur tu, aku pun pelik pehal bnyk sangat dia buat rupanya ada org tempah utk buat souvenir dalam goodie bag majlis kawen tis week, patut lar bnyk giler atas meja tu.....






haaa dah elok bersusun dah esok org tu nak ambik..... lagi separuh tak siap..... aku tolong tutupkan je bekas tu heheheh budak kecik pun leh buat kan??? 
ye arrr aku nak tolong pe??? nak buat? tak reti sehh.... :-) 

k lar tu je nak updated tak de pe nak citer huhuhuh 


hepi weekend... awainyer wish!!! .... excited... sbb esok nak balik Perak.... sambil menyelam minum air.... kitorang nak pegi holiday a.ka. short trip ke tmpt yg aku tak penah pegi lagi ngan hubby walaupun ianya terletak didalam negeri Perak jer pun.... hehehe


oppss lupa kalau sesape yg agak2 dah putus asa pikir nak letak pe dlm goodies bag korank utk door gift leh la order kek kukus ni kat Mak mertua aku.... huhu :-) leh kasi diskaun baekk punya ...

8 comments:

NM02 said...

saya follow ni, jom tukar link.

NM02 said...

tq awak, nnt senang2 singgah le bw ye... *_*

yatt said...

mmmm... dah :-).. niway thanks n salam perkenalan

saya_arief said...

nak mekdi.
:D

yatt said...

arif : meh ar dtg sini...

Pemilik Blog said...

Operasi blogwalking ke BlogKawanKu & Follower

lama gk dh x g mcD.. terliur lak.. McD tungguuu... esok sebelum subuh aku sampai...

Jom layan entri ni http://blogmacammacamada.blogspot.com/2011/01/khas-buat-wanita-power-of-make-up.html

yatt said...

pemilik blog : hahaha sebelum subuh ye...kdg2 rasa cm dah jemu mkn mc'd sekali sekala leh larr... :-)

Ekha Miranda said...

nice blog..jom tkar2 link..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...