Followers

Thursday, 13 January 2011

.:honeymoon sekejap kat pangkor- part 3:.

tak abes2 lagi nih citer pangkor padahal pegi 2 hari 1 mlm jer pun... hahaha tak per laa... korank layankan jer la gmbr2 aku ni haaa...


esok nya pagi2 tak berapa nak buta sangat la kitorang bangun kuar bfast sempat lagi ajak hubby tangkap2 gambar kat tepi pantai sebelum balik.....kat area sini tak ramai org naik moto jalan depan skit dari hotel.... kat situ pantai dia pun cm bersih n air pun hijau jer......



 


 gambar khas untuk blog aku....

























dalam feri nak balik




sampai sudah... ke jetty marina
 



ni entry gmbar2 jer tak de pe nak citer balik jer dari beach tu terus siap2 check-out naik feri kul 12.30 dari pangkor...pastu terus gerak balik Nilai....

3 comments:

NM02 said...

oh.. teringat bermadu asmara kat pangkor. pokok yang awak duduk tu, tempat kami bergayut masa mandi manda. air pasang masa tu. syok sgt. setinggi tempat awak gayut tu.

yatt said...

ooo honeymoon kat pangkor yerk.. kitorang dah 3 thn kawen baru nak rasa pegi pangkor padahal dkt jer ngan rumah mak... heheh

Miecyber said...

Nice journey...:D

Tahap kesihatan dan kepantasan berjalan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...