Followers

Saturday, 15 January 2011

.:Saga BLM terbakar di highway arah utara :.

aku baru je lepas balik dari putrajaya tadi lepas bertungkus lumus menyiapkan homemade sushi ngan member2 opis.... hubby ambik.... sampai je dkt highway exit tol nilai tu hujan mmg ;ebat giler... tetiba perasan jam teruk.....dah syak dah mesti ada apa2 kat depan budget ada accident skali tgk dari jauh nmpk asap hitam... dah dekat nmpk api sedang marak membakar sebuah kereta dari arah bertentangan terus suruh hubby lalu lane tepi skali smpt larr snap gmbr ni...... kebakaran ni baru je berlaku kul 7.00 pm tadi..... yg mengakibatkan jalan jam teruk...... tp tak nmpk plak owner kereta tu kat situ .... harap2 tak de la yg tercedera...



 

 kesian kan.....  skrg ni kereta mmg bnyk terbakar.... kenapa yerk???


ok larrr.....nanti nak upload gmbar gambar kitorang buat sushi pulakkk... bubye......

2 comments:

Miecyber said...

Kebakaran kereta ada kaitan dengan kualiti minyak kott...


Kempen Tahun Kelawar

yatt said...

miecyber : mungkin gak kan??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...