Followers

Thursday, 30 December 2010

.:lunch yg kelewatan di Delicious:.

aritu aku ckp nak letak gmbr makan-makan kat delicious kan.... sabtu aritu pegi midvalley, sampai pun dah dkt kul 4 tak lunch lagi mmg lapar giler masatu ingat nak makan kat chillis tp biasa la perut melayu mencari nasi... sudahnya belek2 menu kat delicious ni singgah kat sini terus... org dtg sini mkn ringan2 jer, kitorang bantai nasi





















mcm biasa la kameraman tak bertauliah menangkap gambar sana sini sementara menunggu makanan sampai....



 aku order air ni 

Frosty Laici &Lime ~ RM9.90


sedapppp


hubby mcm biasa la tak abes2 ngan coke dia...

 

aku order ni.... 

Marsala Lambshank ~ RM29.90

sekali sampai hambekkk ko giler banyak


see.... mampos satu hari satu malam blum tentu abes..... 



aku redha jer kena abeskan kalau tak, hubby bising...




hubby order Traditional Nasi Lemak ~ RM25.90
pun banyak jugak...


 

 total RM82.34 

dua-dua makan tak abes....

11 comments:

monica said...

dua-dua nampak sweet..anyway,good morning.. :)

Rose Emely said...

mcm best jek lamb shank dia. ehh tapi bukan ke delicious ni glam ngan western food dia???

yatt said...

morning monica thanks for your comments :-)

yatt said...

lisa : mmg la pastu delicious ni sbnrnya org bnyk makan dessert dia... tp kitorang dah lapar masa tu... bantai la nasi hahaha nasi dia kureng skit...

Miecyber said...

Nyummy....

Bila saya blogjogging $$$$$$.....

Miecyber said...
This comment has been removed by the author.
yatt said...

miecyber : thanks kerana berblogjogging ke blog saya.. huhuhu jap saya nak berblogrunning ke blog awak plak....

DaZzlingLilLy said...

marsala lambshank tu nampak marveles sedap la

yatt said...

lily : sedap.. tp sebabkan big portion... mmg tak abes la mkn... hehe

nirelwof said...

nasi lemak RM 25?? huhuhuhu

yatt said...

nirewof : iye nasi lemak RM25.. padahal kat kg jual RM1.50 pun abah saya dah bising.. kalau dia tau diorang jual RM25 mesti dia tak bagi beli heheheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...