Followers

Thursday, 16 December 2010

.:best burger in town:.


korang dinner apa malam tadi?? aku ni berangan la nak kempiskan perut yg boncit ni... semangat nih... tmbh2 lagi bila tgk si Raj the biggest loser asia tu leh turun sampai 67kg... 

tgk plak american next top model kann, lagi la tak senang duduk nak kurus, ceeehhh mcm larr boleh jadi model, tetiba nak kurus mcm diorang plak apa kes??....aku dpt turun 3kg pun cukup larr... kekonon la kan... semangat nak  kurus tu nya biasa nya sehari je... 
pastu bantai makan berbakul-bakul hiiii.....


*
*
*

so malam tadi aku makan burger jer....this is the best burger in Nilai....huhuhu






ini ialah burger rasta...

*itu bukan hangus tau.. itu daging burger + telur yg dah dimasak garing...



dengan 5 jenis sayur yg berkhasiat, mengikut piramid makanan..:-)




sos yang melimpah ruah dan ditambah dgn black papper sos...


 daging dan telur yg dimasak ranum...




mayonis yang meleleh2...


tambah sos lagi....



sedia untuk di 'NGAPP'..... burrpppp kenyang...alhamdullilah

ni la dinner aku malam tadi... diet kata.... tak leh la makan nasi kan!!
burger special a.k.a rasta ni cuma ada kat Nilai je (ye kowt :-))... wanna try this ?? 

dtg la Taman Semarak, Nilai... hehehe bye..

eh lupa.. ada roti john yg super duper sedap juge...





9 comments:

Shida Karim said...

nampak sedap je burger tu kak.... nyum3.... tmn semarak nilai eh... xpe2..tggu org dtg eh :P

yatt said...

shida : dtg larr rasa sendiri.. :-)

ekin mahmud said...

nak juga...erm mmg sedap..patutlah ramai customer tetap kay ctu kan
hehhehee

Lady of Leisure said...

alamak macam nak nagis tengok burger ni rasa nak masak now ni jugak... tengah dalam misi kuruskan badan gak ni hehe

yatt said...

lady : hahaha tp tak sesedap apa yg u masak..of course... :-)

illa said...

ayoyoyo
trus rasa nak bli burger jap agi
:)

Azueriena Norash said...

ehhh kiter akak kejer kat nilai nie..x tahu pun ader burger mcm nie...aii nie pecinta burger tauu....katt nerr ehhh

yatt said...

azuriena : burger ni kat Taman Semarak..

Cik Ayu said...

tau tmn semarak tu.. tp burger ni kt part mana?? landmark plss..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...