Followers

Thursday, 9 December 2010

.:kota bahru day 2 - part 2:.

 kitorang kat pasar khadijah ni sampai petang, smpt la gak mak beli telekung, baju 2, 3 helai, tudung sume...








jenuh gak la aku mencari2 yg berkenan di hati.... dan jenuh gak mintak kurangkan harga baju tu... dkt sejam dok kat kedai akak ni.... mula2 aku try ready- made kaftan tp mcm besar je bila pakai dah mcm baju je yg berjalan.... sudahnya beli kain pasang gak la.....













hujan lebat.... mmg hari kedua kat sana tu hujan sampai malam... tak best sgt nak bejalan....  kuar je dari pasar tu masing2 dah lapar tak tau nak mkn pe... nak tunggu hujan benti tah bila, kitorang pegi gak la Pantai Cahaya bulan tu.. hujan pun hujan la... sampai sana makan benda ni... aku pun tak tau nama pe.... mkn ni je dah RM77... hujan plak mmg lapar la sume sedap je...







malam nyer sajer pusing 2 terus pegi pantai irama... makan kat sana balik singgah lagi kat wakaf che yeh... cari tudung lagi.....pastu terus balik tidooo....sampai mlm still hujan...


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...