Followers

Monday, 20 December 2010

.:tetiba dtg nafsu nak mkn lamb:.

mlm minggu aritu tak pegi mana, malas nak keluar tetiba dtg idea giler nak makan lamb nasib baik la giant.. malam2 baru terhegeh2 nak pegi beli kat giant.. dah kul 8, nak marinated lagi.. kalau dah sampai nafsu teringin tu tak kisah dah buat cincai2 jer janji dpt rasa....






hubby yg gigih melayan wifenya... takot kempunan plak kang... haha


lamb yg dah siap marinated, sampai2 giant lamb pun tinggal 5 keping jer... kitorang angkut la sume tinggal yg tak berapa nak ada isi pun...





 aku yang terlebih dos kerajinan memalam buta... harus la rajin kan utk tekak sendiri...:-p






 haa ko siap berparang bagai si hubby




 hahahah part ni yg tak leh tahan... api mcm nak bakar rumah lagi dah... sudahnya hangusss...




haa ni la dia hasilnya... hangus jer lebih jadi la janji dpt rasa skit pun.... first time buat.. cincai2 je pun


taraaa dah siap.... lepas tu letak sos bbq heinz....tak de sayur mayur bagai...buat baked potato jugak yg tu pun main bedal jerrr... resepi sendiri, tp hubby ckp sedappp sampaikan lamb dah abes dia leh suruh aku buat lagi kentang tu, bakar kentang jer....
rupa mcm tak menarik kan?? tak pe...

mmm tp rasa.. sedap gak hehehe leh la utk tekak sendiri laki bini... :-p

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...