Followers

Monday, 13 December 2010

.:dinner @ d'one Steak:.

malam minggu aritu tak tau nak pegi mana nak tgk wayang check online booking sume penuh... boring2 sudahnya keluar mkn kat area bangi sampai bangi tak tau nak mkn kat mana call office mate tnya area bangi makan western kat mana yg ok rupanya diorang tgh makan gak kat bangi... kat D'one Steak... so diorang ajak kitorang join.... kitorang pun pg la... 


first impression..it's a cool place!!




sampai2 pinggan diorang dah nak licin dah...diorang pun mkn lmbt2 sambil tunggu makanan kitorang sampai...







ni yg aku ngan hubby order.. mkn kat sini murah....


hubby order ~ chicken grill ~ RM9
air ~ tembikai ~ RM3
mushroom soup ~ RM4






mine ~ sirloin steak  ~ RM14.50 
air ~ apple asam boi ~ RM3.30 (+ 30 sen for asam boi)
kat sini ada 5% service charge



see... licin.... sedappp.. 
standard tekak org melayu like us.. hehehe.. sembang punya sembang dkt kul 12 gak baru kitorang gerak balik..

kot la, ada sesape teringin nak makan kat sini
here the address...n map also
 *
 *
 *

No.1 Jalan 6/7B.43650
Bandar Baru Bangi
Tel : 0389262184 / 0178782909




1 comment:

Norasyikin Mahmud said...

wah...nak kena gi try ni..
mcm sedap je

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...