Followers

Thursday, 9 December 2010

.:kota bahru day 3:.

hari last tu siap2 sume kitorang check out dlm kul 10.30 cm tu pegi pasar khadijah tu balik nak beli keropok2 utk bawak balik.... beli pun cpt2 je sbb kitorang nak singgah rantau panjang plak masa otw nak balik perak tu...

  



ooo hari ni si kecik ni pakai baju yg aku belikan... aku tak abes2 tgkp gmbr dia yg tak de perasaan ni... langsung tak nak senyum ke apa ke org tgkp gmbr dia buat bodo jer.... gerrrammm tauuu... 

























mak sakan membeli sampaikan anggur pun nak beli kat situ mcm kat perak tak de anggur je... hihihi mak..mak... 


pastu singgah makan kat zawanie nasi kukus ni.... sedap gak... makan ramai2 tu, nasi kukus ngan ayam berempah yg besar... RM60 jer total... 














pastu singgah shopping kat rantau panjang plak....  sajer tgk2 pe yg menarik... kat sini tak de pe sgt bnyk t-shirt2 dan blouse..tu pun kul 4 baru gerak dari rantau panjang...masa ni cameraman dah tak de keje sume benda nak tgkp gmbr dah.....











sampai kat grik dah kul 9 mlm... driver dah tak larat sgt dah masing2 dah sakit pinggang dah drive berjam-jam... sudahnya kitorang tido plak semalam kat pekan Grik sbb kalau nak balik ada lagi 3 jam nak sampai....esoknya baru smbung perjalanan balik rumah 
























 gerak dari grik kul 10 sampai kuala kangsar dlm kul 11.30 terus singgah makan kat tepi sungai perak tu...lepas makan masing2 gerak balik, akak aku terus balik pantai remis dan kitorang terus balik parit.... fuhhh penat jgn ckp la tp best sbb pegi ramai2 mmg meriah...tu pun tak sume family aku join.. last year kitorang pegi PD Melaka..next year plak tak tau lagi pegi mana..harap2 sume leh join baru bertambah2 meriah...:-)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...