Followers

Friday, 10 December 2010

.:isk..tak paham aku:.

haaa blog aku pun dah jadi mcm status FB aku dah...manjang nak bengang jer..

tak la, tak paham aku ngan manusia2 ni.... masuk toilet pegi pee (haa guna bahasa baik dah ni)  atas lantai toilet tu... hishhh tak paham btol....toilet bowl tu punya la besar tak nampak ke???  ingat ni rumah ko ke?? pakai 2, 3 org je!! ini opis okehhh.... yg guna berpuluh2 org.. dan jadi beratus-ratus org bila sorang masuk 10x itu kalau 10x kalau sehari sorang guna 200 kali?? tak ke beribu?? 

bau jgn ckp larrr...

tolong laaa..... tu blom lagi poo, poo... baru pee pee... hak yg poo..poo malas la citer kan... haihhh guna la akal fikiran skit boleh tak.... 

yang cleaner pun satu gak... kalau dah kita kena bersihkan sblm guna... baik aku je jadi cleaner... ko dok sini haa, tmpt aku ni... tak pun tmpt boss aku.. korang kan berangan nak jadi boss... serius tak paham...



agaknya kena buat toilet mcm ni kot baru sume cam segan je nak kotor-kotor kan..
tp yg ni nak guna cm mana plak??...lagii tak paham.. huhuhu 

**tak de kena mengena dgn yg hidup ataupun mati

3 comments:

my everything said...

hhaahahahahahahahahahahahahhhahaha

NeenaAnuar said...

Hi dear..

Thanks for visiting & following my blog.. I've linked yours too! :)

yatt said...

thanks neena...:-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...