Followers

Friday, 17 December 2010

.:red velvet cake saya dah siap..woot..woot..:.

 pecaya ke??? hahaha

punya la berangan nak buat red velvet semalam masa kat opis sampai malam tadi termimpi yang red velvet aku dah siap... dan menjadi secantik ini.... owhhhhh




sedap kan rupa??? cntik plak tu ngan strawberry yg siap sedia beratur utk di 'ngapp' tu.....


dah potong plak.... tgk moist mcm tu... bestnya tak sabar nak buat... tp mampu ke kek aku jadi secantik mereka-mereka di atas ni?? haaaa tungggguuuuu!!

kalau tak smpt buat tis week akan ku usaha kan buat next weekk... yg penting buat!!
tak menjadi pun tak pe la.... try je tak cuba tak tau kan???
*
*
*
*


tapi kalau tetiba dah siap jadi mcm ni camno??? sanggup ko makan?? hukhukhuk... **nanges nak makan


2 comments:

dollyadam said...

perghh ingatkan ape laa td..kek upenye..geliii tgk...hahaha..

yatt said...

dolly : hahaha.. tau tak pe... tak sanggup nak mkn kowt...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...