Followers

Monday, 6 December 2010

.:kota bahru day 1:

hari sabtu tu pagi kitorang plan nak gerak lepas subuh tp biasala tunggu sume siap sudahnya kitorang gerak dari perak dalam kul 7 lebih, singgah bfast kat kuala kangsar, terus gerak then singgah lagi kt hentian titiwangsa minum2 sume pastu makan tengahari kat bukit bunga... punya la jauh... lepas 7 jam... baru la kitorang sampai kota bahru... fuhhh kat kota bahru ngan jem teruk tak hingat nya nak sampai kan ke kondo yg kitorang sewa tu pun dkt stgh jam.... masing2 dah letih.. driver sume terus terbungkang tido... kitorang ni boring la plak so jalan kaki je sekitar2 tempat penginapan kitorang tu...kalau nak pegi pasar siti khadijah.. tak jauh sgt la lebih kurang 10 minit....

kitorang tak pegi mana pun hari 1st tu, sbb masing2 letih dok dlm kete sampai 7 jam.. cuma malam tu lepas maghrib kuar pegi wakaf che yeh tgk2 harga.. nak compare ngan tmpt lain.... mlm tu pun mkn kat wakaf che yeh tu je.... then balik tido...








ni gambar masa kat hentian titiwangsa...




ni kondo yg aku sewa... kondo 4 bilik...dengan view sungai kelantan...
 rushing to check out ni.. babai....ll continue later....


2 comments:

zmah said...

http://lepakhomestay.com
pun boleh sewa....rumah akak tapi adik akak yang uruskan...banglo.Bebila masa boleh tempah jarak ke bandar KB 19km...ke wakaf Che Yeh 10-15 minit

yatt said...

zmah : thanks.. kalau pg sana lagi nanti insyallah.. saya survey..:-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...