Followers

Wednesday, 8 December 2010

.:masalah double posting di blog:.


 yahooooo...sambil lompat2 suka...


haaaaa legaaaa...finally masalah double posting kat blog aku selama ni yg sangat2 menghantui aku akhirnya berjaya di atasi...

geram tau sblm ni ok jer tp lepas tukar2 template bagai tetiba jadi double posting tu... dah la aku ni agak buta IT gak... jenuh buat tak leh gak.. finally jumpa tis blog 
which is, sangattttttt-sangatttttt lah membantu aku.... TQVM lar for the blog owner...



3 comments:

Anonymous said...

acura ga north american car sales figures australia car hire western belkin tunebase mini 2000 chevrolet silverado problems

Anonymous said...

this is test only .pls del my topic this is test only .pls del my topic

Anonymous said...

WacEhlVhwYxw [url=http://nike-nike-n6.webnode.jp/]スニーカー nike[/url]CmoJaeZriByq [url=http://nikeair3.seesaa.net/]nike エア[/url]VmfPxcXvsIzl [url=http://nikesb3.seesaa.net/]nike sb[/url]SghKdhUxaGxd [url=http://nikeshoes3.seesaa.net/]シューズナイキ[/url]NmfFbaMdpXgn [url=http://nikesneakers3.seesaa.net/]ナイキ フリー[/url]JpsLfrHfyAwh [url=http://nikerunning3.seesaa.net/]ナイキ[/url]JrxZxhKnnNal

The Astonishing New-Found mcm Tactic Revealed By My Good Friend
[url=http://www.mcmstorejpkodo.com]mcm リュック 激安[/url] Disconcerting Procedures To Dominate With mcm

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...