Followers

Tuesday, 14 December 2010

.:on leave today:.


on leave arini..kepala ting tong.. nak kata sakit kepala sampai tak leh bangun tu tak la.. tp dari smlm tido lepas solat maghrib dalam kul 8 sampai ke pagi ni tak sedar apa.. kelentang kelentung kat dapur ke, hubby masuk bilik ke, main poker ke.. bunyi TVmy FIL pasang kuat2 kat luar ke sume tak sedar lepas menelan active fast walaupun cuma sebijik pengsan nya mcm tertelan 20 papan..sudahnya pagi ni tak larat nak pegi keje tmbh2 lagi memikirkan apa yg harus dihadapi di opis, membuatkan aku semakin syok menarik selimut...

dan... tiba2 seperti selalu lagu kanda dinda berkumandang pagi2 buta... dah tau dah sama ada ada yg text aku diorang EL, MC atau pun mcm biasa, tolonggg...
pagi ni... msg yg aku dpt..

org tu~ tolongggg...
aku ~ aku tak keje
org tu ~dah pencen ke?? awalnya... xpela..
aku~ bengong...ko

tak memasal pagi2 dpt bengong ngan aku... hahaha sengallll.... kelakar pun ada... aihhh...

2 comments:

Fyda Rahim said...

msg yg ko dpt tu mcm taw je sape.. mesti PEMUDA 'UMNO'. hehe

yatt said...

hahaha tau tak pe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...