Followers

Friday, 10 December 2010

.:jom pegi snorkeling / diving:.

dok boring2 tak de keje kat opis ni... tetiba berangan nak pegi pulau cantik2 nak snorkeling.... nak pegi holiday.... mesti tenang je kan.... bestnyer bila nak pegi nihh... nak2 plak tgk gmbr2 kat FB kwn hubby diorang pegi sini..... 

bestnyer snorkeling je la... diving aku tak berani kot.....











yg kat atas ni sume gmbr aku google....

haa yg kat bawah ni gmbr real picture yg diorang pegi sini....




bila la agaknya leh sampai sini.... tu baru dalam malaysia je tu... tak sampai2 pun... blum lagi bora-bora island ke maldives ke... fuhhh mesti best... 
k la nak berangan jap... babai...

4 comments:

mysha said...

aMbOI jaUh beRangan...dah2 keJe2... ekekekke...

caNtik teMpaT tu kak....g aR saNa t leH citEr kaT sha hikhikhik

yatt said...

sha : sha la pegi dulu pastu citer kak akak.. ok?? hahahaha

Fadli [www.mytravellicious.com] said...

pegi je....takyah fikir2....

yatt said...

fadli : nak pegi mana2 sume kena pikir gak..kena rancang dulu.. huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...