Followers

Thursday, 2 December 2010

.:tak pegi MAHA tapi.. :.

semua org sibuk pegi MAHA 2010 skrg ni kan??
yg tgh berlangsung kat serdang nun kat MAEPS... aku pun cm teringin je nak pg..

tp igt hubby aku tu rajin sgt la nak pg tmpt2 mcm tu yg bersesak2 ngan org ramai ngan panas nyer... JANGAN HARAPPP... tu la sbb aku tak penah de gmbr jom heboh ke sua rasa ke apa ke... padahal teringin gak nak pegi...

haa berbalik kepada citer MAHA tadi... disebabkan kwn aku ada tolong jiran dia bukak booth kat situ, aku pun pesan la beli product2 yg dijual di booth diorang tu...



aku beli ni sos cili padi 2 botol..1~RM2.50
sos nenas 2 botol yg ni 3 botol ~ RM5 tp aku cmpur 1 botol air nira tu 
 so total RM10 berbaloi2 kan?

air nira tu beli satu je, aku tak penah minum pun diorang ckp sedap...nak bagi hubby rasa... 

 sos nenas tu kalau nk masak ikan sweet sour letak sos ni je dah cukup dah... tu yg beli tu nak bawak balik perak bg kat mak aku dia mmg rajin masak sweet sour ni.. 

dan sos cili padi tu of course la utk hubby... hubby aku kan org nogori.. aku ckp nak beli je terus soh beli sos cili padi tu.. haiihh tak sah kalau tak pedas dia tu...

semua product ni buat homemade tau... aku pun tak rasa lagi..balik ni baru nak rasa...tak dpt pegi MAHA dpt beli yg ni pun jadi la...

2 comments:

Fyda Rahim said...

hikhikhik.. beh2..

Norasyikin Mahmud said...

mesti kim kat fida ni...hehehehe
sedap x..nak kim juga.
boleh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...