Followers

Friday, 17 December 2010

.:lunch di alamanda & voucher roxy:.

tadi lunch kat alamanda, ngan member opis, makan kat johnny's tp kali ni tak makan steamboat kitorang makan nasi goreng kat situ, sedap plak.... beribu kali makan kat johnny's tak penah makan alacarte menu dia arini baru la rasa.... ambik sekali mango salad  dia perghhh sedappp rupanya... asyik ambik stimboat je sampai tak penah pandang pun menu lain...gmbr tak tgkp pun masing2 lapar tak ingat nak tgkp gmbr...

lepas makan pusing2 wat therapy mata jap....tgk apa yg menarik.... sampai kat butik roxy baru teringat nak tnya pasal voucher birthday.... dh lmbt baru nak redeem voucher....tah pape asyik lupa jer setiap kali pegi..




ada lebih kurang 12 hari je nak menghabiskan voucher ni.... sape nak join aku beli skali jom arrr... :-)

 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...